Kontakta oss

Vad kul att du hittat hit - har du någon fundering? Kontakta oss gärna så återkommer vi så snart som möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Metodik

Förmågan att leda sin egen utveckling

Utvecklingsförmågan - förmågan att leda sin egen utveckling är helt avgörande. Det är över tid den mest kritiska förmågan ni kan äga. Det är i ”linjen” och vardagen det avgörs och där finns era ledare och medarbetarna. Därför ska de tränas. Tränas i förflyttning från fyrkantig till rund. För att därefter på egen hand och med upptränad förmåga fortsätta utvecklingen.

Stödstruktur som skapar resultat från första dagen

Träningen är resultatdriven. Vi designar en stödstruktur som skapar resultat från första dagen och som finns i er vardag. Där ledare, grupper och medarbetare får exakt det stöd och den träning som behövs just nu, för att kunna ta nästa steg i sin utveckling. Vår stödstruktur är dynamisk och följsam just för att kunna fungera i en värld som är rund. I konstant rörelse.

Stödstrukturen är sinnrikt konstruerad utifrån vår utvecklingsmetodik. Starten är alltid att formulera det resultat som ni vill uppnå – därefter finns en väldesignad stödstruktur som säkerställer att ni förverkligar detta resultat. Systematiken i er vardag säkerställer att det blir framdrift. Stödstrukturen är tidseffektiv där fysiska möten varvas med digitala, gruppens utveckling kombineras med individens – allt för att få framdrift och uppnå önskat resultat.

Tre typer av resultat

Stödstrukturen är uppbyggd på en väldigt enkel och resultatorienterad pedagogik. Ni tränas i vår utvecklingsmetodik och ni kommer alltid att skapa tre typer av resultat:

  • Verksamhetsresultat (säkrar relevansen)
  • Utvecklingsförmåga (säkrar framtiden)
  • Personlig utveckling (säkrar människan)

Våra stödstrukturer skapar alltid dessa tre typer av resultat. Logiken är enkel. Utvecklingen är resultatorienterad. Utvecklingsförmågan förvärvas genom att praktiskt leda utveckling. När ni driver utveckling på ett nytt sätt kommer det alltid finnas en komponent av personlig utveckling. Stödstrukturen är designad för att få ihop och stödja dessa tre strömmar.

Tycker du det vi gör verkar spännande? Testa oss!

Det är så det brukar gå till. Våra partnerskap brukar starta med en mindre insats. Inte sällan en halvdag i ledningsgruppen eller att vi är med på en medarbetardag. Vi faciliterar stora samlingar men det kan också vara att din grupp eller du som ledare behöver bryta igenom och få framdrift i en specifik frågeställning.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.