Om oss

Förändringsledning sedan 2010

For Full Potential har som bolag funnits i 12 år. Det som 2010 började med ett mellanchefsprogram i en av Nordens största koncerner har nu utvecklats till att vi kan stödja utveckling och transformation i hela organisationen, från högsta ledningen till första linjens chefer.

Vi gör det på ett annorlunda sätt

Vår grundidé är att träna organisationen att själv leda sin utveckling. Det gör att vi med små insatser kan få resultat och en stor utväxling. Vi jobbar i hela spannet från små kunder till stora koncerner. Gemensamt för dem är att de har insikten att det behövs något nytt och mer för att ta sig vidare i sin utveckling.

Vi stöttar ofta våra kunders utvecklingsresor över en längre tid. Det blir som ett partnerskap. Systematiskt och resultatorienterat utmanar vi för att säkerställa spänst i utvecklingen.

Vilka är vi

Vi är ett bolag med människor som vill göra skillnad på riktigt. Där det finns ett vi och där vi har kul tillsammans. Ett bolag där våra uppdragsgivares behov och resultat är i förgrunden. Där dom står på scenen.

Våra konsulter är alla seniora. De har djup erfarenhet av att praktiskt leda organisatorisk utveckling som konsult eller i chefsroll.

Vi har bestämt oss för att sprida den metodik som vi vet ger resultat och som skapar organisationer där människor får möjlighet att nå sin fulla potential.