Kontakta oss

Vad kul att du hittat hit - har du någon fundering? Kontakta oss gärna så återkommer vi så snart som möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Från fyrkantig till rund

Effektiva, uthålliga och rörliga organisationer

Vi förverkligar framtidens organisationer - de är effektiva, uthålliga och i rörelse - en plats där människor vill vara för att få möjlighet att nå sin fulla potential.

Att gå från fyrkantig till rund

I går var världen stabil, enkel och förutsägbar. Den var fyrkantig. Då var det bra att ha fyrkantiga organisationer. Det passade ihop. Idag och än mer i morgon är världen föränderlig, mer komplex och oförutsägbar. I konstant rörelse. Den är mer rund. Fyrkantiga organisationer i en rund värld är inte bra. Många är i detta mellanläge idag – i en rund värld och fast i fyrkantiga strukturer. Alla känner det.

Det behövs en ny typ av organisationer. De som är följsamma till nya förutsättningar. En organisation som från början är designad för den nya tiden och i konstant utveckling. Som tillvaratar alla möjligheter som nu finns och de som dyker upp. Vad vi gör? Vi designar och förverkligar framtidens organisationer. Runda organisationer för en rund värld.

En utforskande resa in i framtiden

Resan från fyrkantig till rund är inte linjär. De gamla förändringsverktygen kommer inte att räcka. De är gjorda för att fila på och förbättra den fyrkantiga organisationen. Från fyrkantig till rund är en utforskande resa in i framtiden. Vi har utvecklat en utvecklingsmetodik för detta. Den har sina rötter i forskning vid Linköpings Universitet och baseras på hur verklig utveckling sker i verkliga livet. Vi har testat den praktiskt under många år – den fungerar. Vi tränar er gärna i den.

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer!


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.