Kontakta oss

Vad kul att du hittat hit - har du någon fundering? Kontakta oss gärna så återkommer vi så snart som möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Resultat från dag 1

Traditionell utbildning följer en linjär logik. Först ska vi utbilda oss, som steg två ska vi omsätta det i vår verklighet och som steg tre ska resultaten dyka upp som ett litet ”mirakel” (and then miracle appears). Vi vet alla att verklig utveckling i verkliga livet inte sker på det sättet. Faktum är att det är precis tvärt om. Bra utveckling och förändring startar med resultat, inte tvärtom.

Det här är den bärande principen i all vår ledarträning. För vi ser det just som träning och inte utbildning. Det enda sättet att förvärva nya förmågor är att testa och agera i den egna verkligheten. Det kan kännas kul och bra att gå på en kurs – men för er som vill ha riktigt utveckling av ditt ledarskap och resultat i din verksamhet – så är det träning och testande i den egna vardagen som gäller. För att säkerställa resultat från dag 1 bygger vi vår ledarträning på följande sätt:

  1. Vi utgår från din faktiska verklighet. Starten blir din verklighet – ditt ledaruppdrag och ledarutmaningar. Det blir meningsfullt och skapar värde för dig från dag 1. Du slipper många långa föreläsningar.
  2. Sätta ett resultat. Vid första tillfället får du sätta ett för dig, extraordinärt resultat som du vill uppnå. En tydlig riktning för dig som du får stöd för att förverkliga. Något som är angeläget för dig.
  3. 20/80. Modern ledarutveckling är utforskande och handlingsorienterad. Vi lägger 20% av tiden på att designa och 80% av tiden på att testa nytt och agera i vardagen. Inte tvärt om.
  4. Systematisk reflektion i vardagen. Vi lämnar kurslokalen till förmån för din vardag. Via coaching och systematisk reflektion följer vi med dig ut till din verklighet och säkerställer framdrift och resultat där.
  5. Individuell Coaching för framgång Genom att erbjuda skräddarsydd coaching kan vi ge varje deltagare den personliga uppmärksamhet och vägledning de behöver för att övervinna hinder och nå sina mål.
  6. Expanderande lärcirklar. En tydlig riktning, utforskande metodik och stöd i vardagen gör att du snabbt får framdrift, resultat och att du via nya insikter får ökad precision och framdrift i utvecklingsarbetet.
  7. Varvet runt. Vi går i mål. Vi tar utvecklingen till mållinjen. Du har utvecklat ditt förändringsledarskap, skapat resultat i din verksamhet och du har vuxit som person.

Nyckeln till bra ledarträningen är att det ska kännas meningsfullt och skapa resultat från dag 1. Du får energi, du ser framdriften och du kan utmana dig själv i den takt som är rätt för dig. I ryggen har du en solid stödstruktur – vars enda syfte är att stötta dig i att förverkliga det du vill uppnå. Stödstrukturen är utforskande och ickevärderande – vilket skapar en trygg miljö för genuin utveckling och resultat. Från dag 1.